Itse olen usein huomannut muiden Legacyjä lukiessani, että unohdan henkilöiden nimet ja heidän keskinäiset suhteensa. Joten ajattelin sitten nyt ihan teidän vuoksi tehdä tähän alkuun pienen kertauksen Allenien suvusta! :>
Elikkä, kaikki alkoi Michael Allenista. Michael meni naimisiin Tiian kanssa. He saivat kolme lasta; Naten, Nellyn ja Nickin. Michael ja Tiia ovat tässä vaiheessa Legacyani vanhuksia ja Nate muutti viime osassa kotoa pois. Nellyn kihlattu Iisakki taas muutti taloon Naten tilalle.
Elikkä talossa asuvat tällä hetkellä vanhukset Michael ja Tiia, heidän lapsensa Nelly ja Nick, sekä Nellyn kihlattu Iisakki. Nelly on siis jo aikuinen, ja Nick vielä lapsi. Mutta sisaruksia he kuitenkin ovat. Asia selvä? ;>> Hyvä! Noniin, jatketaanpas tästä sitten kuudenteen osaan… PRUMMMM.. se alkaa NYT!


Viime osan lopulta muistatte ehkä, että Tiia kasvoi vanhukseksi hiukan rupsahtaen.. Tiian hiuksethan pysyivät vanhetessa vaaleina, mutta hän päätti nyt värjätä ne harmaiksi! Hän nimittäin sääli Michaelia, jonka hiukset harmaantuivat heti. Tiia on kyllä niin huomaavainen. Mutta ihan kivan näköinen hänestä tulikin, paljon paremmat nämä harmaat kutrit! ;>


Ohhoh, Nelly on tutustumassa talon vessanpönttöön.  Kolmannen sukupolven tulokas enteilee siis tuloaan! Toivottavasti vessanpönttö ei vain käy liian tutuksi..


Ja mikäs se siinä! Oikein komea Ferrari todellakin! Krhm, ainakin melkein. Jos sen värjäisi punaiseksi, laittaisi siihen kaksi pakoputkea ja muotoilisi "hiukan" sporttisemmaksi, niin sehän menisi pian Ferrarista. Eikös? Mutta joo, Allenit siis ostivat auton. (se on ihan oikeesti Ferrari!!)


Iisakki päätti lähteä hiukan vaateostoksille. Vaatteet hän kaappasi niin itselleen, Michaelille kuin Nellyllekin. Mikä himoshoppailija Iisakista paljastuikaan!


Extra himoshoppailija! :o  Tuli koirakin matkaan.. :'D Ja arvatkaapas mikä sen nimi on? Tättärättärääää! Pepe! Eikös olekin oikein osuva? No muttako se näyttää ihan Pepeltä!


Nellyn ja Pepen ensikohtaaminen. Näyttivät heti tulevan toimeen kuin.. kuin.. kuin koira ja sim!


Michaelkin sai vielä vanhuudenpäivilläkin ylennyksiä. Työ oli kieltämättä melko rankkaa, kunnon kasvatus oli kovaa puuhaa. Ja hui niitä urakysymyksiä, Michael ei tietenkään kertonut pomolleen, että monesti arpoi päässään mitä kussakin tilanteessa tekee. Mäihällä ne aina menivät oikein.. ;>


Hhuiijjj! Salama iski ;o Olenpas muka ottanut taiteellisen kuvan.. :D:D


Pepe oli reipas ja viisas koira. Tietenkin se tajusi, että vaikka ruokakuppi onkin täysi, niin kannattaa istua siltikin jääkaapin oven edessä. Ainahan joku oven avatessaan sählää jotain, ja tiputtaa milloin mitäkin lattialle. Kenties makkaran, tai hyvällä tuurilla vaikka kokonaisen lehmän. Namm.


Ja nyt pienoinen biologian oppitunti. Kuvassa voitte nähdä haisunäädän. Haisunäädät ovat tunnettuja pahanhajuisesta nesteestä, jota ne erittävät ollessaan uhattuina. Haisunäätiä tavataan Pohjois-Amerikassa ja myöskin Euroopassa. Riittääkö, vai haluatteko kuulla vielä haisunäätien ruokavaliosta?


Nellyn maha kasvoi hurjaa vauhtia. Uudet vaatteet! Tuo vyö kyllä katkeaa tätä menoa. Räks.


Ja yllättävän pian koittikin Nellyn ensisynnytys! Sieltä se kolmannen sukupolven ensimmäinen kauhukakara saapuu. Ja napit ratkeaa tuosta paidasta… Äiti missä lankaa?


Awws<3 Puspus, tyttöhän sieltä tuli! Nimeksi tuli Salla. Salla peri isänsä siniset silmät, aww.


Tässä on selvästi käytössä OMO Professional Sensitive! Vaahto on niin valkoista ja tuoksu raikas.. Ah. Hahaa, no okei ei. Huumorini kukkii taas. (Pepe karkasi muuten kolmesti kylvystä, huohhh)   


"MURR TÄÄLTÄ MÄ TUUN!" Joo, unohin taas kerran maksaa laskut. En varmaan opi koskaan. Taisiis, Michael ja Tiia ei opi!


Pepe sai luun.  Kamalat torahampaat :o


Ja Nickiäkin näkee! Michael sai lämpöisen halauksen pojaltaan jokaisen työpäivän jälkeen. Nickin takamus on melko.. tiukka ;> Qmaa. (Apua alkaa jo huolestuttamaan nämä omat jutut :'DDD)


Sallahan se siellä <3. Sallalla oli oikea prinsessavuode, tuossa kyllä uni maittaisi makeasti itse kullakin. Että Zzzz… vaan teillekin, kömmin Sallan viereen nukkumaan ens yönä.


Ja Nick kullan syntymäpäivät! Katsokaa Iisakkia! Taino, ei se taida oikein näkyä. Mutta Iisakki on selvästi aivan tunnelmassa mukana! Nojoo, on kieltämättä Tiiakin.


Söpö poika Nickistä tulikin. Hellyttävä hymy, ja nuo iskän entiset hiukset takaavat tästä pojasta kyllä naistenmiehen. ;> (kahtena seuraavana päivänä Nick toikin tyttöjä koulusta kotiin mukanaan…)

 
Samana päivänä oli vielä pikku Sallan synttärit. Huono kuva, mutta tämä oli pakko valita Iisakin takia :'DD "Ei hitto, tälläkin puolella pöytää on kakkua! Siistii!!" Michael taas näyttää hiukan väsyneeltä tähän ainaiseen juhlimiseen.


Pokss! Sallasta tuli ihan samannäköinen, kuin äiti Nelly oli pienenä. Paitsi eriväriset silmät. <; Mutta söpö tyttö kieltämättä.


Salla päätti heti konttailla kylppäriin, siellä nimittäin vähän tulvehti. Ja oli tulvehtinut jo varmaan vuoden päivät, Allenit on vähän laiskoja siivoamaan. Ja suihku on aina rikki.. kämmärit.


Mutta onneksi korjaaja löytyy omasta takaa! Tiia on oikea mekaanikko, osaa niin tietokoneen korjauksen salaisimmatkin kaavat, kuin helpon näköisen ruuvin ruuvauksen suihkukopissa. Se on oikeasti todella vaativaa, täytyy tietää kumpaan suuntaan ruuvata! Sitä ei ihan heti opikaan.


Sallan elämä ei aina tuntunut ruusuilla tanssimiselta. Joskus tuli ihan itku. Alahampaat somasti leuassa. Meidän pikku monsteri prinsessa.


Talvi oli tullut. Lumeton tosin. Nick kävi koulua reippaasti kireimmilläkin (oisko vaikka niinku -5 °C?) pakkasilla.


Mutta Nick enosta oli hirvittävästi apua Sallan hoidossa. Nick opetti Sallan mm. pottailemaan sivistyneesti.


Pahoittelen kovasti, että olen unohtanut kertoa Iisakin ammatin! Iisakki on siis urheilualalla, ja toimii tällä hetkellä valmentajana. Iisakin elämäntoiveena onkin saavuttaa urheilu-uran huippu, ja sinne siis tähdätään! Että semmosta. <;


Awww! Salla ja Pepe on kyllä niin suloinen pari. Olen aivan ihastunut tähän kuvaan. Mun murut <3.


"Eikai hampurilainen näin paljon voi lihottaa?" :o Pssst, ei lihotakaan! *vinkkivinkki* *kulmien kohottelua* Tajuatte varmaan. Pässejä olette jos ette tajua ;> 


Hahhaa! :'D Mahdollisesti muistatte ihan Allenien alkuajoilta, kun Michael kerran soitti töihin ja teeskenteli sairasta. No, niinpä hän teki nytkin. Michael on tässä oikeasti tosi taitava, kuulisittepa. Ja eläytyy oikein ilmeiden kanssa!


Ja voi että se onkin hauskaa puuhaa! Hihihi.


Eiiijj! Meidän luottokokki Iisakkikin onnistui sytyttämään tulipalon räiskäleitä paistellessaan. Tiia yrittää vielä noilla vanhusjaloillaan juosta paikalle ripeästi. Omg, Iisakin kämmen paloi.


Mutta onneksi meillä on tuollaisia paloautoja! (Ja komeita palomiehiä ;>>) Mutta hei, tää ei sit oo Ferrari, vain ja ainoastaan Alleneilla on "Ferrari"!


Ja pian oli taas juhlien paikka! Nimittäin Sallan synttärit. Kiva kuoppa Nellyn poskessa :'DD ja krhm, koirankuset tuolla lattialla. :DD


Oii beauty ;o Sallasta tuli kyllä ihan hirmu kaunis, huulet vaan on peritty Angelina Jolielta. Mutta toisaalta nuo on tosi sopivat tuohon Sallan naamaan. Voi että, kun olen aivan rakastunut Sallaan. :'D Hyihyi tuollainen tuttipullo lattialla.


Ja talven ensilumetkin satoi vihdoin ja viimein.


Sallalla oli oikein hauskaa hypiskellessään (taas kerran) Pepen jättämässä… lammikossa. Ei kamalan siistiä puuhaa. No mutta kivalle näyttää.. Iuh.


Mutta leikit päättyivätkin yhtäkkiä erittäin järkyttyneeseen ilmeeseen…


Oli nimittäin taas synnytyksen aika! Ja putummm nyrkki vaan seinästä läpi! (Ei mennyt kauaakaan kun koko talo sortui palasiksi, ja jäljelle jäi vain tuhkaa.. Siihen loppui tämä Legacy ;<)  Noei! Vitsivitsivitsi, kaikki on hyvin! <3


Yllätyss! Kaksoset! Tyttö ja poika, Santeri ja Sonja <3. Kummallekin Iisakin siniset silmät. Ihanaa.

Ja näin päättyi kuudesosa. Kun olette kerta lukenut tämän, niin eikö olisikin kommentoinnin aika? (joo olisi olisi!) Elikkä kommentoikaa, olisin tosi iloinen <3 Huomenna helatorstai, niin että.. HYVÄÄ HELATORSTAITA! :'D