Tättärättäräää! Tästä se alkaa, Allen suvun legacy! Tarkoituksena siis kasvattaa sukua kymmenenteen sukupolveen saakka. Tämä ei ole ensimmäinen pelaamani Legacy, joten en laske pisteitä ja saatan poikeita joistain säännöistä. Tervetuloa lukemaan, toivottavasti pidätte!


Luulisin, että esittely on ihan hyvä ja huomaavainen tapa aloittaa. Tässä siis erittäin komea nappisilmäinen poikamies Michael Allen. Michael on perhetavoitteinen nuorimies, ja elämäntavoitteenaan kasvattaa 20 kissan/koiranpentua. Ehhei tule kuuloonkaan poikaseni! Horoskoopiltaan Michael on oinas, ja hän pitää kovasti blondeista. Hattuja hän ei siedä, nehän vain piilottavat kaikki ihanat hiustupsut!


Kuten voitte kuvasta päätellä, Michaelilla ei ole rahaa niin paljon kuin hänen suloinen naamansa antaa ymmärtää. Kuitenkin vanhempiensa antamilla vähillä rahoilla hän sai rakennettua itselleen soman pienen talon. Eihän siellä vielä paljon mitään ole; vanha nariseva sänky, mummon vanha radio, tukkoinen vessanpönttö, suihku ja kaikista tärkein...jääkaappi.


Jotta Michael omistaisi joskus kaukaisessa tulevaisuudessa suuren kartanoin uima-altaineen, hänen täytyy tietenkin hankkia työ. Lehdessä olikin oikein sopivan kuuloinen paikka vapaana, nimittäin vartija. Palkka ei ollut mikään päätä huimaava, mutta Michaelista tuntui vahvasti siltä että tulee voittamaan Huippumies Haussa-kilpailun jättipotin.


Varmuudestaan huolimatta Michael päätti yrittää ylentyä urallaan. Se vaatisi hyvää kuntoa, joten eikun musat soimaan ja jumppaamaan! Kyykkyyn, ylös, kyykkyyn, ylös.


Michael oli lukenut lehdestä, että tuoreen tutkimuksen mukaan Stadin yökerhosta "Lulun Kolmas Mieli" löytyi kauneimmat naiset. Michael olikin tunnetusti kunnon flirttaileva bilehirmu, ja hän päätti mennä katsomaan minkälainen naistaso uudella paikkakunnalla olisi. Taksipavelu ainakin toimi.


Eikun baaritiskille ja isän opettama flirttiasento kehiin! Ihan vinkkinä vaan, näin niitä kauniimpaa sukupuolta olevia ihmisiä isketään.


Vautsi, Tiia on aika kaunis. Heistä tulikin pian ystäviä, ja taisivat nuorukaiset toisiinsa ihastuakin. Oi tätä nuorta ihastumisen helppoutta! Ruusuja, sydämmiä, lahjoja, KARTANO! (örhm, jospa ei innostuttaisi liikaa)


Takaisin kotiin. Ensimmäinen työpäivä edessä, toivottavasti poika ei nolaa itseään. Ainakin autolle asti osasi kävellä.


No mitenkäs tässä näin kävi? Ei ylennystä! Tuollainen miehekäs (no eikö muka? :o) mies, eikä ylennystä!


Heti seuraavana päivänä Michael soitti Tiialle, ja pyysi tämän kylään. Oli tainnut Michael asun perusteella käydä lenkkeilemässäkin, pitäähän sitä omistaa kunnon vatsalihakset jos joku sattuu näkemään hänet ilman paitaa! Sixpack täytyy omistaa, tällä hetkellä Michaelilla taitaa olla sellainen...onepack.


Tiia oli tuskin päässyt roskalaatikolle asti, kun Michael jo riensi sisältä ja ehdotti seurustelua. Toki Tiia suostui, Michael vaikutti juuri hänelle sopivalta mieheltä! Ihan hetkeä myöhemmin Michael ehdotti yhdessä asumista (miten niin kiireinen mies?) ja Tiia suostui siihenkin. Tiia toi taloon n.2300 simeleonia ja sillä rahalla taloa suurennettiin. Tiia on tietotavoitteinen, elämäntavoitteenaan pääsy sairaalan johtajaksi. Nyt hän oli tyystin eri alalla, joten uran vaihto olisi todennäköisesti pian edessä.


Voi meidän pientä vauvaa. Välillä tuntuu että Michael on vielä pikku poika, eiväthän aikuiset miehet käyttäydy noin.


Uu! Tiialle tehtiin pienoinen muodonmuutos, ja oikein kaunis hänestä tulikin. Ilme on kyllä aika hurja, tanssi saa ilmeisesti simien oikeat tunteet pintaan.


Awww. Michael kosi Tiiaa, ja tämä suostui. Suloista.


Ja häät olivatkin hetken päästä. Argh tuota vihreetä hommelia (joo en muista mikä :'D) Michaelin päällä.


Maljoja kohoteltiin, syötiin kakkua ja pidettiin hauskaa. Häät menivät ihan hyvin siihen saakka, kun oli yömyöhä ja kaikki vieraat halusivat lähteä. Myös kotiväki oli aivan uupunutta. Lopulta häiden tunnelmaksi jäi "haudan hiljaista". Köh.


Häiden jälkeen oli hiukan sotkuista. Astioita pitkin lattiaa, ja hääkakkukin puoli homehtuneena pöydällä. Tiiaa mietitytti kovasti vieraiden sotkuiset käytöstavat, hänen äitinsähän on tunettu "Siivoa jos osaat" ohjelmasta.


Ohhoh, mitäs se tämmöinen on. Tainnut ruoka olla vähän pilaantunutta, yksi omena päivässä pitää lääkärin loitolla..vai miten se nyt menikään. Kuitenkin taidatte kaikki tietää mistä tämmöinen pahoinvointi johtuu! Ei hääyöllä olisi mitään tekemistä asian kanssa? :o


Oletan että huomasitte heti aluksi Tiian uudet vaatteet. On nuo ainakin kivemmat kuin se tyhmä mekko. Oi tätä nuorenparin perhe elämää.


Ja POKS vain se mahakin pullahti. Oih kuinka tämä kertojansuonenikin kukoistaa. Pokspoks<3 


Raskausaika oli oikein mukavaa Tiian mielestä. Rennot ja joustavat vaatteet, mikäs sen parempaa! Tanssikin tuntui oikein mukavalta kun ei ollut kiristäviä farkkuja jalassa. Voi Tiia, kauneuden eteen täytyisi kärsiä.


Michaelkin oli oikein innoissaan perheenlisäyksestä. Siellä se vaaveli jo potkiskeli.


Ja tämä se on tämmöinen massanmukana menevä synnytyskuva. Ihkuu.


Ja poikahan se sieltä tuli. Poika peri äitinsä vaalean ihon ja kulmakarvatkin taitavat olla vaaleat. Nimeksi tuli Nate. Se lausutaan niinku sillee neit. :DD


Tiia palasi pikaisesti työelämään, jotta saavuttaisi joskus elämäntoiveensa. Ylennys tulikin heti seuraavana päivänä Naten syntymästä. Ja poikaparka vietti elämänsä ensimmäisen päivän lastenhoitajan kanssa. Ja lastenhoitajathan ovat oikein suloisia ja hurmaavia mummeleita.


Myös Michaelia onnisti töissä.


Ohhoh, mitäs tämä on? Tattadaaa, taidatte tietää jo. Toinen vauva tuloillaan. Eikös olekin muuten oikein kaunis kukkaisa vessanpönttö?


Naten kanssa elo sujui oikein mukavissa merkeissä. Nate on ainakin tähän asti ollut oikein kiltti poika. Tuolikin halusi välttämättä kuvaan.


Ja pian olikin jo lapsosen syntymäpäivä. Michael isä puhalsi kynttilät, Tiia hyppi jossain taka-alalla yöpaita päällä. :'D


Ja tämmöinen Natesta sitten tuli. Olisi voinut poika kyllä olla suloisempikin, yhyy. Jospa komistuisi vanehetessaan. ;>

Ja seuraavassa osassa saatte tietää tuon seuraavan lapsen sukupuolen. Kuinka kiintoisaa. :> Katsotaan mitä muuta merkittävää saan aikaan :'D