Heips! Täältäpä tulee nyt neljäs osa, nautinnollisia lukuhetkiä. :>


Allenien pihalle päätettiin "rakentaa" lampi! Nelly meni tietenkin heti koittamaan millainen kalaonni hänellä olisi. Ja melko hyvä olikin! Mahtava vonkale sieltä tuli heti. Tuo tyttö voisikin tästä lähtien hommata perheelle ruoan pöytään ja Michael ja Tiia voisivat aivan hyvin erota töistä ja rentoutua… Eieiei, ei saa mennä liiallisuuksiin.


Nelly oli oikein rakastavainen lapsi, ja juoksikin aina isäänsä vastaan tämän tullessa töistä.  Tämä on tätä niin kutsuttua perherakkautta.<3 Hihi, pari vähän vanhehtunutta lehteäkin päässyt jäämään pihalle.


Vauva bugitus! Nick päätti vähän leijailla. Tiiakin näyttää olevan oikein innoissaan näistä Nickin leijailuhetkistä. Nickille on taidettu lukea liikaa satuja, kun poikaparka luulee osaavansa lentää.


Tiia päätti kuitenkin kylmästi vain kaapata leijuvan Nickin syliinsä, sillä oli pojan synttärit! Alkaa tuntua, että tällainen synttärikakun puhallus kuva on joku "must-be-in-every-part" kuva… : D


Nellynkin synttärit! Iloisia hetkiä nämä synttärit. Must-be-in-every-part…twice?
Mutta tämä on kyllä kaikista iloisin synttärikuva ikinä!


Ja tällainen tyttö tuli Nellystä, ihan kivan näköinen teini. Vaatteet vaan on melko kamalat. Mutta ei se mitään, eiköhän me pärjätä! Näyttääpäs tuo iho vaalealta noiden mustien hiuksien kanssa. : D


Pienen muodonmuutoksen jälkeen Nellystä tuli kyllä melko kaunis. Aika vahvat meikit tosin, mutta mitäs nyt pienestä.


Nickin kasvaminen oli jotenkin vaikeaa, joten kilttinä isosiskona Nelly päätti vähän auttaa. Ja tällainen tuli sitten Nickistä! Aww, aivan suloinen. Iskän hiukset! (Ei tullutkaan vaaleat niin kuin edellisessä osassa ennustelin ;< ) Mut isin hiukset on kivat!


Oi, ulkona sataa vettä. Kevätkin oli muuttunut kesäksi. Sataa, sataa ropisee, pilipilipom. Vai miten se menee. Tuosta sitruunapuusta muuten saatiin satoa! Paitsi sitruunat oli kyllä mauttomia, mutta eikai se nyt mitään.. : D


Ja heti potalle! Voi että Nick on söpö taapero, voisi aina pysyä tuollaisena. Nuo jalatkin tuolleen söpösti kääntyneenä, aww.


Vielä yksi söpöilykuva. Keskellä yötä sateella on oikein hyvä vähän syödä (juoda?). Muutenhan sitä tulee nälkä. Vähän tuo tuttipullo näyttää isolta Nickin käsissä!


Nate päätti suunnata yliopistoon! Heippa vaan. Btw, mikä läikkä tuon taksin alla on? Varmaan joku bensavuoto! : D


Ja samoin Nelly. Kotiin jäi siis enää Michael, Tiia ja Nick. Tulipas perheestä yhtäkkiä pieni. ;<
 

Yliopistolla kasvettuaan Tiia näytti tältä. Pysyi aika samannäköisenä kuin teininäkin, hyvä juttu vaan. Kaunis nainen. <:


Natesta taas tuli tällainen. Ihan kivan näköinen, vieläkin hieman häiritsee nenän malli. Yhh nuita vaatteita.


Nelly soitti heti yliopistolle (johonkin kansiaan vaikka) ja valitsi itselleen pääaineen. Pääaineeksi tuli biologia. Olen unohtanut mainita, että Nellystä tuli teiniksi kasvaessaan perhetavoitteinen, ja elämäntavoitteeksi saada kolme lastenlasta!


Myös Nate valitsi itselleen pääaineen, valtio-opin! Myöskään Naten elämäntavoitteita sun muita en ole muistanut kertoa. Hän on siis mammonatavoitteinen ja elämäntavoitteenaan tienata 100 000 simeleonia.


Nellyn piti saada yksi luovuuspiste, joten maalaamaan! Ulkona maalauksesta sai hienoja inspiraatioita.


Ja ensimmäinen luento! Kuva on jotenkin huono, mutta ei nyt voi mitään.


Myös Naten ensimmäinen luento oli pian edessä. Yliopistolla olikin jo syksy. Ihan kiva juttu, syksyllähän tunnetusti opistelu sujuu paremmin.<; Mutta mikäs tämä Naten vaatetus on olevinaan? :o


Nate päätti luennon jälkeen kirjoittaa esseetä. Vaatteetkin sai poika onneksi päälle. Huomatkaa Naten kulmakoru! Vähänkai kova jätkä <;


Esseen kirjoittamisen jälkeen täytyy toki hiukan huvitella. SSX 3 on aivan loistava peli Naten mielestä. Siihen on myös näköjään hyvin helppoa eläytyä. Natella on nimittäin tapana liikkua hurjasti laudan tahtiin. Hui, joskus ikääntyneempänä kyllä vielä selkä menee.


Ja näin taitava kokki meillä on yliopistolla! Tulipalohan siellä heti syttyi. Huoh näitä NPC-tyyppejä. Kyllähän sen vielä jotenkin ymmärtää että lastenhoitaja saa tulipalon aikaiseksi, mutta että tuollainen kahvilantyöntekijäkin! Ei näin.


Nelly oli reipas opiskelija (ei syksyllä olisi mitään tekemistä asian kanssa?) ja päätti tehdä lopputyötään! Se valmistuikin melko nopeaa, ja sitten…


Nelly meni haravoimaan! Onpas hän auttavainen. : D Yöpaita päällä <3 Alleneilla taitaa olla joitain pukeutumisongelmia. Tai onhan se hienoa ettei ole liian varautunut ja ujo, mutta meneeköhän tuo yöpaidoilla haravoiminen ja luennolle meneminen jo hiukan yli? : o


Krhm. Mitä minä juuri sanoin? ><"  Tämä se ei sitten lainkaan mene yli. Ei mene ei.


Nelly ja Nate lähtivät kuin lähtivätkin vaatekauppaan! Siellä Nate näki kauniin ja erittäin seksikkään naisen, Viivin. Natesta paljastuikin melkoinen hurmuri, hän meni vain heti juttelemaan Viiville ja jopa yritti hurmatakin tätä. Ja onnistuikin.


Ja tällaiset vaatteet nuorukaiset päättivät ostaa.  Tykkään noista Nellyn vaatteista.


AWW. Naten ensisuudelma. Onpas suloista, pimeänä syksy yönä salaa ulkona. Qmaa. ;>


Nelly ei olekaan niin kiltti kuin luulisi. Tyttö matkusti Stenvall-instituutin opiskelijakeskukseen (oliko se noin? : D) ja päätti vähän huvitella. Ei mennyt suunnitelma kyllä ihan putkeen, luuli raukka ettei kukaan huomaa, mutta niin kuin näette.. Nelly taisi nyt kyllä jäädä pienestä tekosestaan kiinni.


Opiskelijakeskus oli tylsä paikka, joten Nelly päättikin mennä Stadin pohjoiseen puistokeskukseen! Siellä hän sai taas pitkästä aikaa kalastaa, nyt ei kyllä onni ollut enään mukana.


Puistokeskuksessa Nelly tapasi Iisakin! Iisakin lasit olivat Nellyn mielestä kamalat, mutta muuten Iisakki oli kuumaa kamaa! Tämäkin Allen osoittautui rohkeaksi, sillä uskalsi mennä puhumaan Iisakille tuosta vain. Siistiä.


Ja tietenkin ollaan heti iskemässä. Iisakkikin taisi lämmetä Nellylle. ;> Äh haluan äkkiä nuo Iisakin lasit pois!


Tänä aikana Nate päätti vähän jorailla kampuksella. Hauskaa näytti olevan. : D


Nellykin tuli takaisin yliopistolle ja päätti vähän jumpata jottei rupsahtaisi ennen aikojaan. Ja täytyyhän Iisakin nähdä että Nelly on hyväkuntoinen nainen!


Taskurahan perässä Nate päätti työskennellä hetkisen kahvilassa. Hän päätti olla parempi työntekijä, eikä aikonut päästää tulipaloa syttymään. Eikä syttynytkään. Hienoa työtä, ei tosin kovin tuotteliasta, mutta kuitenkin.


Tähän on hienoa lopettaa. Myös Nelly sai ensisuudelmansa. Ja myös pimeänä syksy yönä salaa ulkona! Suloista.

Ja näin siis päättyi neljäs osa! Toivottavasti piditte, tein tämän kyllä aika kiireessä. Kommentteja myös kehiin! :> Hyvää pääsiäistä lukijoille!

Ainiin, voin sitten linkitellä muidenkin Legacyja! <: Ja olisi kiva saada sitten myös vastalinkityksiä. n__n