Kolmos osa alkaa hyvinkin ahkerissa merkeissä. Niin Tiia kuin Michaelkin opiskelevat kovasti saadakseen ylennyksiä ja rahaa (mainetta?) perheelleen. Kummatkin näyttävät hyvin yllättyneiltä lukiessaan uutta Liat pois pyyhkimällä! - kirjaa.


Ohhoh, Michaelin lukemattomien elinvuosien ajan on ollut aina vain kesä. Onpas tämä uusi asuinpaikka mahtava, kun luntakin tupruttelee. Talvi tulossa! Oi tätä autuutta, oikein sielu lepää.


Nate on kovin kummissaan kun äiti yhtäkkiä käskikin hänen pukea ulkoiluvaatteet päälleen. Lumi vaikuttaa kuitenkin tosi siistiltä jutulta, joten mitäs pienestä. Nate parka ei olekaan vielä ymmärtänyt kuinka ihanaa on juosta ympäri pihaa suu auki niin että lumi sataa suuhun. (Ehei, minä en lainkaan ole kokeillut tätä!)


Ja ohhoh, taitaa olla taas perheen lisäystä tulossa Alleneille! Oih kuinka pönttö onkaan puhdas <3


Mitäs nyt pienoisesta pahoinvoinnista, ulos vaan koko perheen voimin leikkimään! Tiia on selvästi ollut jostain katkera Natelle jo vuosien ajan kun noin ilkeästi on heti heittämässä toista lumipallolla. :o


Haha, kauniit asennot on pojilla. Joko he odottavat kohta päin syöksyviä lumipalloja, tai tekevät joitain omalaatuisia isältä pojalle opetettavia reisilihasliikkeitä.


Seuraavana aamuna Michael on hienon takkinsa kanssa hiukan ulkoilemassa. Jopa niin pitkä lenkki on kyseessä, että matka käy jopa postilaatikolla asti. Huih, varmasti maratonharjoittelua tämä tämmöinen hurja ulkourheilu.


Lapsoset kehittelevät vähän aivojaan shakkipöydän ääressä. Ilmeet ovat hiukan tuskastuneita, mutta luulen kyllä vahvasti että lapsoset oikeasti nauttivat tästä pelaamisesta… Eh.
Olen myös hiukan huolestunut siitä, kuinka tosissaan Nate ottaa pelaamisen. Pian tämänkin kuvan nappaamisen jälkeen Nate yritti huijata pikkusiskoaan. Ja huijasikin. Pöh.


Koko perhe on kovin innoissaan uudesta tulokkaasta. Tiiakin ylpeänä esittelee masuaan. Älkää katsoko tuota kamalaa ovea, se (ja muut samanlaiset ovet talossa…) on kyllä tarkoitus vaihtaa!


Taino, "koko" perhe. Nate on hiukan erimieltä vauvan hankkimisesta. Nelly siskossa on jo tarpeeksi kestämistä hänen niin aikuismaisiksi, viisaiksi ja suuriksi kasvaneille aivoille. Tai ainakin Nate itse luulee aivojensa olevan jo jotain.. mahtavaa. Niistä voi olla montaa mieltä.


Tiia näki öisin painajaisia. Syytä en tiedä, mutta luulisin niiden johtuvan lastenhoitajasta, joka on lähipäivinä heitellyt Tiiaa vesi-ilmapalloilla, kiusannut pierupiloilla ja jopa yrittänyt lähennellä Michaelia. Ihania rouvia nuo lapsenhoitajat<3


Kevät alkoi pikkuhiljaa näyttää esiintymisen merkkejä. Lumi alkoi sulaa ja Nelly oli tietenkin heti ulkona puhaltelemassa saippuakuplia. Sitä hommaa ei talvella voikaan tehdä, saippuavesihän jäätyisi. Oi tätä kevättä.



Pian kaikki lumet olivatkin sulaneet. Lapsoset päättivät vähän pallotella (suom. hakata toisensa mustelmille pallolla) ulkona. Hieno kohdevalaistus, eikö?


Myös tämä leikki oli lasten mieleen. Tosin tämä ei ole leikki, Nate vain yrittää saada Nellyn seisomaan päällään, jotta hän sitten voisi potkia multaa Nellyn naamalle! Miten saankin kaikista asioista väännettyä niin kamalia.


Ja kappas! Täällähän vietetään taas näitä pienimuotoisia syntymäpäiviä. Puhpuhpuhallus vain. Diudiudiu. Huomaatte varmaan kaikki kuinka onnesta soikeana olen Naten kasvaessa. Diudiudiu. Ja ei, en ole sekaisin.


Ja tällainen nuorukainen tuli Natesta! Ihan kivan näköinen poika, vaatteet vaan ovat ihan kamalat. Naten rintalihakset pullistelee!


Taptaptap. Mitä ajattelin tätä kuvaa ottaessani? Leikkikää "lapset" leikkikää.


TADAA! Täällähän se meidän vasta erotettu kaunis ja hurmaava ja lempeäkin lastenhoitaja juoksee. Taisi viedä lehden, joka kuitenkin muuttui tätösen käsissä näkymättömäksi. Mur. Ja seuraavana päivänä täti tuli ja kaatoi roskiksen.


Öö. En taas tajua mitä oon miettiny, mutta joo vauva on tulossa! Mahakin on aika iso jo. Ja vaatteet yhä nuo hirvittävät.


Ja sieltä se sitten tulee! Kivasti ja tyylikkäästi aina keskellä yötä.


Edistystä! Michael on kerrankin hereillä synnytyksen aikana! Michaelin tosin kuuluisi näyttää säikähtäneeltä, eikä kynsiään ihailevalta.. homolta.


Pienoisista homonpirteyksistään huolimatta Michael innoitsi uudesta lapsesta. Päätti huutaakin kauniilla äänellään "VAUVVAAAAAAAA!" Eh, kovin suloista.


Vielä tarkempi katsaus pikkuiseen, poikahan sieltä tuli ja nimeksi hän sai Nick. Sama äidin ihonväri kuin aiemmillakin lapsilla, mutta nyt hiukset näyttäisivät olevan vaaleat myös, eivätkä mustat kuten aiemmin.


Hihihi. Michael ei millään jaksanut seuraavana aamuna lähteä töihin, joten päätti vähän huijata pomoaan. Michael esitti taitavasti sairasta puhelimessa. Luurin toisesta päästä kuului vain "Kuulostat kovin sairaalta." Hih, ovelaa.


"Sairauspäivänä" on hyvä tutustua pihalla liikkuviin ihmisiin. Postinjakaja on oikein oiva juttukaveri. Tosin ei se kauaa viipynyt kun postit oli jakamatta. Nyyh.


Nelly löysi itselleen kaverin koulusta. Mitä lie ovat tytöt ottaneet kun vähän tärähtäneeltä näyttävät. :s


ÄÄÄÄÄÄ ei taas! Ulosottomies. Huoh, taas vaihteeksi.


Ja sohvapa tietenkin :o Sehän on ollut talossa jo vaikka kuinka kauan, höh. Voisi Michael ja Tiia (ei mulla oo tähän mitään osuutta!) opetella maksamaan laskut.


Ja Nelly paran lelulaatikkokin vielä. Ei lapsilta saisi viedä mitään :o Paitsi onhan tuolla vielä Naten vanha lelulaatikko! (Oikeasti Nate leikkii sillä yhä päivät pitkät..)


Aww, Nick on kyllä söpö. Ihana nauru lapsosella. Toivottavasti pysyy kasvaessaankin tuollaisena söpönä.


Joskus on kiire töihin, ei voi mitään. Mutta niinäkin hetkinä voi ottaa kasvoilleen hurmaavan ja ihanan hymyn! Ottakaa ihmiset Michaelista mallia. Tästä kuvasta saan mieleeni sellaisen kuuluisan hidastetun juoksun rannalla.


Ja sillä tavalla ne ylennyksetkin tulee. Hymmm.


Ylennysrahoilla voi jopa palkata tuholaistorjujan. Vautsi.


Nate luulee olevansa hyväkin lapsenhoitaja. Niinhän se tietenkin käy, että vauvan pää vain ovesta läpi, ja itse ollaan kuin ei huomattaisi mitään. Juuri näin. Nick parka.


Nate hankki itselleen töitä Peli alalta. Hmm, mielenkiintoista. Pingpongpeli.


Oih kuinka hurmaava kevätkuva. Takana näette kauniisti kukoistavan sitruunapuun! Jospa siihen vielä joskus saataisiin edes jotain keltaisen suuntaisia pallukoita.


Joo ja Tiiakin sai ylennyksen! Oikein iloinen ilme <<:

Ja tähän lopetellaan tällä kertaa, aika huono osa oli. Pahoittelen. Mutta kommentteja tarvitaan kipeästi!